Dirigent og Studielektor.

Jeg er uddannet Kor- og Ensembleleder fra Nordjysk Musikkonservatorium (i dag Det Jyske Musikkonservatorium). Efter 5 års studier afsluttede jeg i 2003 med Musikpædagogisk Diplomeksamen. Hovedfagsundervisere var Søren Birch, Flemming Visitisen og Jørgen Fuglebæk. Jeg har ligeledes studeret musikvidenskab på Aarhus Universitet.
Jeg har deltaget i kordirigentkurser og masterclass under bl.a. Anders Eby, Alice Granum og i orkesterdirektion ved Dr. William la Rue Jones.

I dag er jeg ansat som studielektor i korledelse ved Musikvidenskab på Københavns Universitet, timelærer i korledelse ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og underviser i korledelse på Sjællands Kirkemusikskole.

Hver uge arbejder jeg med kor på mange forskellige niveauer og i lige så forskellige sammensætninger, både ungdoms-, dame-, herrekor samt blandet kor, et arbejde hvor sund stemmebrug, klang og tekstnære fortolkninger er i fokus. Jeg dirigerer fast blandt andet Kammerkoret Carmina, ”UAK” og ”Vokalensemblet Swe-Dames”, men kaster mig gerne ud i projekter som f.eks. OPERAkompagniets opsætning i 2008 af ”Dido og Aeneas” af Henry Purcell. Jeg har gæstedirigeret både Kammerorkester Öresund, Vendsyssels Symfoniorkester og Nordjyllands Amts Symfoniorkester og har som dirigent også været tilknyttet Aarhus KammerOpera.
Jeg har uropført værker af: Ib Nørholm, Svend Hvidtfelt Nielsen, Per Drud Nielsen, Phillip Faber, Bjarke Moe m.fl.

I sin fritid er jeg medlem af og kasserer i bestyrelsen i Foreningen Danske Korledere.

 


Midt i musikken.

Fynsk forår (2003) - I spidsen for Nordjyllands Amatørsymfoniorkester, Hjørring Kammerkor, Nordjysk Motetkor og solister.

 

 Kammerkoret Carmina på Bornholms Kunstmuseum (2007)

 

 Dido & Aeneas, OPERAkompagniet, Sommerhøjskole (2008)

 

fotograf: Hilda Grahnat
Fotograf: Hilda Grahnat  -  UAK i Garnisonskirken (2012)